Palvelu ja hinnasto | Osteopatia | Lasten osteopatia | Eläinosteopatia | Minä | Yhteystiedot


Minä – Anne Jokinen

henkilökuva Anne Jokinen

Olen valmistunut osteopaatiksi osteopatiakoulu Atlaksesta 2020. Tätä ennen olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2016.

Kiinnostus ymmärtää ja hoitaa kehoa kokonaisvaltaisesti johdatti minut osteopatian pariin. Kehon kokonaisvaltaisuus, kehon ja mielen yhteys sekä se, miten kehossa kaikki liittyy toisiinsa, jaksaa hämmästyttää joka päivä! Osteopatialla olen saanut kunnian auttaa asiakkaitani monissa jo pitkään jatkuneissa vaivoissa ja tämä on lisännyt entisestään innostusta ja arvostusta kyseistä hoitomuotoa kohtaan.

Osteopatia sopii jokaiselle iästä riippumatta ja vastaanotollani käy asiakkaita vauvasta vaariin. Hoito on lempeää ja kehon ehdoilla etenevää, mutta silti tehokasta. Vauvoja ja lapsia voidaan hoitaa esimerkiksi ärtyneisyydestä, itkuisuudesta, kasvukivuista, päänsärystä ja erilaisista tapaturmista johtuen. Mm. imukupilla syntyneet lapset hyötyvät kehon hoitamisesta osteopatialla.

Kehon ja mielen yhteys, ihmistä kunnioittava ja kuunteleva hoitaminen ovat avainasemassa hoitojeni aikana.
Yhteystiedot

Vitalitas
Kultasepänkatu 4 B, 2. krs
Kerava
info@vitalitas.fi
050 462 4841
Y-tunnus: 2758527-2

Löydät Vitalitaksen myös Facebookista

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Pääset perille helposti joko autolla tai jalkaisin (Keravan asemalle noin 300 metriä). B- rapun ovessa opasteet toimitilaan, hissi.

Toimitilan edestä löytyy kahden tunnin kiekko parkkipaikkoja. Parkkipaikkoja löytyy myös tien toisella puolella olevasta parkkihallista.