Palvelu ja hinnasto | Osteopatia | Lasten osteopatia | Eläinosteopatia | Minä | Yhteystiedot


Lasten osteopatia

Osteopatialla voidaan hoitaa myös vauvoja ja lapsia. Vauvojen ja lasten hoito on hellävaraista ja etenee aina lapsen ehdoilla. Hoito ei tuota kipua, koska vauvoja ja lapsia hoitaessa kehoon ei kohdisteta painetta eikä voimaa. Hoitaminen tukee syntyneen tai jo vanhemman lapsen kasvua ja kehitystä sekä auttaa mahdollisiin liikerajoituksiin tai kipuihin.

Hoidosta on usein apua myös mm. toiminnallisissa vatsavaivoissa, päänsäryssä, nukahtamisen vaikeudessa, toistuvissa korva- tai hengitystietulehduksissa. Suurempien kolhujen, kaatumisten ja tapaturmien jälkeen on myös hyvä käyttää lasta osteopaatin vastaanotolla vaikka mahdollinen kipu helpottaisikin itsestään. Samoin kasvun- ja kehityksen ollessa viivästynyttä kehon jännitteiden hoitaminen on hyödyllistä, jotta lapsen olisi helpompi olla kehossaan. Tukihoitona osteopatia on tehokas myös purentaan liittyvissä vaivoissa, kuten oikomishoidoissa.

Vastasyntyneiden kohdalla syitä hakeutua hoitoon on mm. refluksi, imemisen vaikeudet (kireä kieli- tai huulijänne), itkuisuus, ylivirittyneisyys, nukahtamisen vaikeudet, vatsakivut, kehon liikerajoitukset ja -jännitteet sekä kehon toispuoleisuus. Näitä voi aiheuttaa kehon jännitteet, jotka ovat saaneet alkunsa jo raskausaikana tai synnytyksessä.

Haastava raskausaika, nopea- tai pitkittynyt synnytys, imukuppisynnytys tai keisarinleikkaus ovat syitä hakeutua osteopaatin vastaanotolle. Myös äiti hyötyy tällöin oman kehon hoitamisesta.

Edellä mainituista jännitteistä syntyneet erilaiset oireet pääsääntöisesti helpottavat vauvoja hoitamalla ja vauvat ovat tällöin vähemmän tyytymättömiä, nukkuvat ja syövät paremmin.

Vanhempien lasten osalta osteopaatin vastaanotolle voi hakeutua, jos lapsella on erilaisia tuki- ja liikuntaelinkipuja, kasvukipuja, kehon toispuoleisuutta, päänsärkyä, toiminnallisia vatsavaivoja, tapaturmia, leikkauksia. Myös aktiivisesti harrastava lapsi hyötyy kehon huoltamisesta, tämä ehkäisee mahdollisia rasitusvammoja ja tapaturmia. Mitä vanhempi lapsi sitä useammin hoitoon hakeutumisen syyt ovat samoja kuin aikuisillakin.
Yhteystiedot

Vitalitas
Kultasepänkatu 4 B, 2. krs
Kerava
info@vitalitas.fi
050 462 4841
Y-tunnus: 2758527-2

Löydät Vitalitaksen myös Facebookista

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Pääset perille helposti joko autolla tai jalkaisin (Keravan asemalle noin 300 metriä). B- rapun ovessa opasteet toimitilaan, hissi.

Toimitilan edestä löytyy kahden tunnin kiekko parkkipaikkoja. Parkkipaikkoja löytyy myös tien toisella puolella olevasta parkkihallista.